De winkel aan de Nieuwestad is definitief gesloten. Voor vragen, reparaties, service e.d. kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Orionweg 57a
8938 AG Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

Openingstijden
Alleen op afspraak

Trouwringen Leeuwarden

Bent u opzoek naar trouwringen in Leeuwarden? Juwelier Duet in Leeuwarden beschikt over een ruim assortiment trouwringen.
Wij voeren als enige Juwelier in Leeuwarden het merk Christian Bauer. Door onze passie adviseren wij u graag over een perfect gekozen trouwring zodat de bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt.

De aanschaf en het dragen van een trouwring is een bijzondere gebeurtenis. Een trouwring zult u altijd dragen en wordt een deel van uw persoonlijkheid.
De trouwringen van Cristian Bauer staan bekend om hun sublieme afwerking en is één van de bekendste trouwringfabrikanten ter wereld. Sinds 1980 hebben de trouwringen van Christian Bauer maar 1 doel: Het vuur en liefde levend houden.

Vragen over trouwringen

Heeft u specifieke vragen over 1 van onze trouwringen? Wij nemen graag tijd voor u! Komt gerust eens langs of neem contact op via het onderstaande formulier. Wij trachten ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Maakt u liever een afspraak om alles rustig door te nemen? Bel dan gerust met 058 212 1855.

Juwelier Duet in Leeuwarden beschikt tevens over een ruim assortiment sieraden en horloges van de volgende merken:

Sieraden

Bron
Glanfranco
Les Paves
Monzario
Quinn
Dji Dji Italia
Gellner
Home collection
Mattioli
Pesavento 925
Schoeffel

Horloges

Aerowatch
Locman
Hermes
Meistersinger