De winkel aan de Nieuwestad is definitief gesloten. Voor vragen, reparaties, service e.d. kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Orionweg 57a
8938 AG Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

Openingstijden
Alleen op afspraak

Service

Naast de verkoop van sieraden en horloges is dit een belangrijke activiteit die wij graag bij u onder de aandacht willen brengen. Naast de mogelijkheid om bij ons uw kostbaarheden te laten controleren en schoon te maken kunt u ook bij ons terecht voor alle reparaties en onderhoud van uw juwelen en horloges.

Ze verdienen de beste zorg. Door onze gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe een reparatie te beoordelen en om te gaan met uw kostbare en vaak emotioneel waardevolle sieraden en horloges.

Wij werken al jaren nauw samen met een zeer hoogstaand goud- en zilversmid atelier. Dit atelier heeft diverse specialisten in huis en werkt met de meest moderne gereedschappen en technieken. Verder hebben wij uitstekende contacten met uurwerkreparatie ateliers tot het topsegment van de markt. Heeft u een Breitling, Cartier, Tissot, IWC of ander merkhorloge?

Bij ons kunt u terecht voor service en onderhoud. In overleg met u geven wij uw horloge bij voorkeur in behandeling bij het reparatie atelier van het merk zelf. D.m.v. het opvragen van prijsopgaven staat u niet voor verrassingen. Wij weten op de juiste manier met uw kostbare bezit om te gaan.