De winkel aan de Nieuwestad is definitief gesloten. Voor vragen, reparaties, service e.d. kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Orionweg 57a
8938 AG Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

Openingstijden
Alleen op afspraak

Schoeffel

Het gerenommeerde Duitse parelhuis Schoeffel is al jaren marktleider op het gebied van sieraden met alleen de beste parels.

De vrouw die een Schoeffel parelsieraad draagt onderscheidt zich daarom met parels van ongekende schoonheid.

Er is een strenge selectieprocedure waarbij iedere parel met zeer grote zorg uitgezocht wordt op kleur, vorm, glans en verschijning. Dit geeft de garantie dat een Schoeffel parel van uitmuntende kwaliteit is. Alleen zo blijft Schoeffel zijn goede naam houden.

Aangezien wij grote parelliefhebbers zijn mogen de parels van Schoeffel niet in onze collectie ontbreken. De charme van iedere soort parel van deze hoogstaande kwaliteit fascineert ons.

Bent u geïnteresseerd kom dan langs en ontdek de veelzijdigheid en de eigentijdsheid van parels. Door onze grote kennis en de jarenlange ervaring met dit bijzondere natuurproduct kunnen wij u deskundig adviseren welke soort parel, kleur en vorm het beste bij u past.

Website: Schoeffel

Play
Prev
Next