Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Nieuwestad 107
8911 CM | Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

De Nieuwe Bron Sieraden

Heeft u de nieuwe Bron sieraden als gezien? Nee? Loop even binnen bij Juwelier Duet in Leeuwarden. Bron kan trots zijn op de manier waarop ze vrolijke kleuren hebben verbonden met klassieke lijnen. Opnieuw weer voorzien van natuurlijke materialen hebben ze pure schoonheid gecreëerd.

Prachtig Design

Door gebruik te maken van verschillende goudkleuren en een diverse assortiment aan edelstenen en parels, creëert Bron prachtige sieraden. De internationale modetrends vormen de basis voor de Sieraden. Vaak geïnspireerd door bloemen of de natuur in het algemeen, is hun collectie alles behalve eenzijdig. Bron sieraden zijn door deze vormgeving helemaal afgestemd op de moderne en stijlvolle vrouw. Prachtige sieraden die tijdloos zijn.

Combinaties

Door de grote hoeveelheid kleuren die beschikbaar zijn is er voor iedereen iets te vinden. Bron heeft een sieraad voor iedere stijl of look. Veel ringen kunnen zowel los gedragen worden maar complimenteren elkaar wanneer ze samen worden gedragen. Bron Sieraden zijn ook als set verkrijgbaar maar u kunt natuurlijk ook losse sieraden uitzoeken en zo uw eigen set creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Iets voor u?
Wilt u meer zien van de nieuwe Bron collectie? Kom dan langs bij Juwelier Duet in Leeuwarden.

Bron_juwelen1