De winkel aan de Nieuwestad is definitief gesloten. Voor vragen, reparaties, service e.d. kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Orionweg 57a
8938 AG Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

Openingstijden
Alleen op afspraak

Mattioli

In 1995 heeft de familie Mattioli het gerenommeerde atelier “Antica Ditta Marchisio” uit Turijn overgenomen. Een atelier met een geschiedenis die ons terugvoert naar 1860 en gespecialiseerd is in het creëren van hoogwaardige handgemaakte juwelen.

Vanaf 1970 ontwerpt en produceert het atelier exclusief en zeer succesvol gouden sieraden en juwelen voor uitsluitend hoogwaardige juwelenhuizen. Een relatie die nog steeds voortduurt. In 2000 besluit de familie Mattioli een eigen merk in de markt te zetten met een onderscheidend karakter. Een originele stijl die klassiek is en tegelijk modern.

De “Mattioli” collectie weerspiegelt een geschiedenis in het gebruik van technieken en het ontwerpen met passie. Het is een van de meest innovatieve juwelen merken van Italië in zowel productie als design. Ze tonen hiermee een solide reputatie in het creëren van handgemaakte gouden sieraden en dit met een enorm gevoel voor detail.

Wij willen u graag door deze collectie laten verrassen, en de veelzijdigheid laten beleven.

Website: Mattioli

Mattioli collectie

Hieronder treft u een kleine sfeerimpressie van de Mattioli collectie.

Play
Prev
Next