De winkel aan de Nieuwestad is definitief gesloten. Voor vragen, reparaties, service e.d. kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Orionweg 57a
8938 AG Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

Openingstijden
Alleen op afspraak

Les Pavés

“Les Pavés by R&C” is een exclusieve juwelen lijn waarin diamanten verwerkt zijn. Een juwelenlijn ambachtelijk gemaakt door het Nederlandse familiebedrijf Peter Bruining. Een atelier met een traditie en vakmanschap van ruim 60 jaar.

De collecties worden volledig in eigen huis gemaakt: van ontwerp en het gieten van het materiaal tot het zetten van de stenen. De diamanten worden met zorg geselecteerd waarbij niet alleen op kleur en zuiverheid wordt gelet maar ook op de kwaliteit van het slijpsel. Wanneer u een juweel van “Les Pavés by R&C” kiest, dan kiest u voor uitstraling, klasse en hoogstaande kwaliteit. Dit hoeft u niet verteld te worden, dat onderscheid kunt u zelf waarnemen.

Juwelier Duet heeft een prachtige collectie in huis. Komt u deze collectie bewonderen, wij adviseren u graag over deze fonkelende en uitzonderlijk mooie juwelen.

Website: Les Pavés

Les Pavés collectie

Hieronder treft u een kleine sfeerimpressie van de Les Pavés collectie.

Play
Prev
Next