De winkel aan de Nieuwestad is definitief gesloten. Voor vragen, reparaties, service e.d. kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden.

Wij onderscheiden ons met name in exclusieve collecties en zijn daarmee toonaangevend voor Friesland.

Bij Juwelier Duet staat uw persoonlijkheid voorop en wordt u deskundig geadviseerd in een sfeervolle ambiance. U bent van harte welkom.

Bernarda van Dort.

Orionweg 57a
8938 AG Leeuwarden
058 212 1855
www.juwelierduet.nl

Openingstijden
Alleen op afspraak

Christian Bauer

Christian Bauer is een zeer hoogstaand atelier voor trouwringen. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1880 en begeeft zich in het premium segment.

Kenmerken van dit merk zijn design en innovatie, het gebruik van hoogwaardige materialen, hoog draagcomfort en strenge kwaliteitsnormen. Hiermee krijg je een unieke collectie ringen met een schitterend design van tijdloze elegantie waarmee de dragers zich op een individuele manier kunnen onderscheiden.

Met ringen van Christian Bauer geef je expressie aan je persoonlijkheid en levensstijl.

Breng een bezoek aan de website van Christian Bauer en bekijk de video om het unieke van dit merk te aanschouwen. Kom bij ons om de collectie te bewonderen en het gevoel te beleven. Ervaar de details en waardeer de sublieme afwerking.

Juwelier Duet voert als enige Christian Bauer in Friesland. Wij weten als geen ander dit merk te waarderen en de waardering over deze collectie over te brengen. Het is onze passie om u te adviseren om te komen tot perfect gekozen ringen.

Website: Christian Bauer

Christian Bauer collectie

Hieronder treft u een kleine sfeerimpressie van de Christian Bauer collectie.